Ga naar hoofdinhoud

edilon)(sedra Dex®-R 2K Toepassingen

edilon)(sedra Dex®-R 2K is een echte krachtpatser en kent als universeel ankerlijm systeem veel toepassingen in de bouw, spoorbouw en industrie ten behoeve van het structureel en constructief verlijmen van draadeinden, wapeningsstaven, speciale ankerbouten, boutkoppen en ankerbussen in beton.

edilon)(sedra Dex®-R 2K is een oplosmiddelvrij 2 componenten epoxy lijmsysteem op basis van speciaal samengestelde harsen en harders. Bij uitstek geschikt voor toepassingen in zelfs met water verzadigde, diamant geboorde boorgaten, dus werkzaam onder extreme situaties. Het is geschikt voor het structureel verlijmen van veel verschillende soorten materialen zoals; staal, beton, natuursteen, prefab bouwelementen, enz., waarbij op ondergronden van beton en staal een hoge aanhechtsterkte wordt gerealiseerd.

edilon)(sedra Dex®-R 2K  heeft unieke mechanische eigenschappen. Met dit lijmsysteem wordt het mogelijk om met korte en lange inlijmdieptes probleemloos horizontaal én verticaal te verankeren. U hoeft geen gebruik te maken van speciaal gezaagde draad- en/of stekeinden. Een eenvoudige en snelle plaatsingstechniek voor allerlei materialen is dus gegarandeerd!

)( Geschikt voor alle type stek- en draadeinden

)( Geschikt voor diamant geboorde gaten

)( ETA en CE gecertificeerd

)( zeer hoge aanhechting op beton en staal

)( Vochtongevoelig

Back To Top