Ga naar hoofdinhoud

edilon)(sedra Dex® Producten

Chemisch verankeren
edilon)(sedra Dex®-R 2K en de edilon)(sedra Dex®-EA 2K zijn hoogwaardige 2 componenten ankerlijmen, beide ontwikkeld voor het spanningsvrij verlijmen van draadeinden en wapeningsstaal in betonnen constructies.

De Dex®-R 2K ankerlijm mag zelfs worden toegepast in met diamant geboorde- en met water verzadigde boorgaten.

dex1

Vlakverlijmen
edilon)(sedra Dex®-RH, een spatelbare 2 componenten epoxylijm, die veel wordt toegepast in de bouw als ‘multi purpose’ lijmsysteem voor het structureel verlijmen van verschillende materialen zoals staal, beton (trottoirbanden, varkensruggen), vezelversterkte kunststoffen (CFRP), natuursteen, etc..

edilon)(sedra Dex®-RH kan zelfs vertikaal worden aangebracht.

dex2

Ondersabelen – Ondergieten – Betonreparatie
edilon)(sedra Dex®-G, een 2 componenten epoxy gietmassa  ontwikkeld voor het duurzaam ondersabelen van machinefundaties of voor het perfect horizontaal uiltijnen en ondersteunen van constructies.

Dex®-G is ook uitermate geschikt voor het verlijmen van ankers en wapeningstaven in overmaatse boorgaten of bij extreme inlijmdiepten. Dex®-G is zelfnivelerend en daarom bij uitstek geschikt voor betonreparaties.

dex3

Slijtvaste toepassingen
edilon)(sedra Dex®-WR, een 2 componenten epoxylijm met een zeer hoge slijtweerstand die wereldwijd wordt toegepast in de mijn- en baggerindustrie als opofferingsslijtlaag in pompen of voor het repareren en beschermen van metalen oppervlakken die door slijtage zijn of worden aangetast.

dex4

Spoor toepassingen
edilon)(sedra Dex®-K 2K, een 2 componenten epoxylijm die wordt toegepast bij de levensduurverlenging (10-15 jaar) en reparatie van houten dwarsliggers in het spoor.

edilon)(sedra Dex®-L 2K tix, een 2 componenten epoxylijm die wordt toegepast bij het verlijmen van electrische- en geleidelassen in de spoorbouw.

dex5
Back To Top